lördag 8 maj 2010

Lördag och regn....

Så kul så:(, nej idag har jag suttit inne och Fredrik har varit ute med hundarna, så det har varit slappt som det ska vara en sån här dag. I veckan har man haft praktik som vanligt kul.

I torsdags var vi på det efterlängtade ultraljudet, fick en liten bibba bilder med:). Nu vet vi vad som gömmer sig därinne. Och vi är överlyckliga för det. Fredrik går på moln. Resten av familjen ska vi inte prata om, alla är lika glada. Vi åkte på shoppingtur efter det och hittade lite småsaker. Hitta äntligen en egen korg till lilla Elvira, och hon vart skitnöjd över det. Så nu sover båda barnen på golvet igen i varsin korg. Emma är ju minst sagt lite klumpig när man har henne emellan sig så det var dags för dem att flytta ner.

Igår mådde jag mindre bra , men mår bättre idag och det är huvudsaken. Vi ska till Angela och Juan snart och äta middag allihopa. Ska bli trevligt. Man är allmänt seg , men det får gå ändå.

Blir nog att försöka träna lite hund imorgon på dagen om nu regnet vill ge sig, ingen höjdare annars. Städas ska det med och lite tvätt så det blir kul....INTE... men ett ont måste.

Nej ska surfa vidare nu....
Kramen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar